Just Wait...

FAQ

You Ask, We Answer

ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Στη Digifirst θέλουμε να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί όπως και τα video μας. ‘Ετσι, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε τα ερωτήματα που δεχόμαστε πιο συχνά και να έχουμε έτοιμες τις απαντήσεις, ωστόσο αν έχετε οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση που δεν έχουμε προβλέψει να απαντήσουμε σε αυτή εδώ τη σελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα email στο info@digifirst.gr και σύντομα θα λάβετε νέα μας.

Ερώτηση 1: Πως το video μπορεί να γίνει custom ειδικά για τις ανάγκες του brand μου;

Με μικρές αλλαγές το τελικό video θα δίνει την εντύπωση ότι γυρίστηκε ειδικά για την επιχείρηση σου. Συγκεκριμένα αλλάζουμε:

  • Τα μηνύματα σε όλες τις λεζάντες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του video
  • Tα κείμενα των call to action
  • Τις πληροφορίες και τα στοιχεία επικοινωνίας 
  • Tο logo (χρειαζόμαστε το λογότυπο σε υψηλή ανάλυση)
  • Γραμματοσειρές & χρώματα background (Πακέτο SIGNO)
Ερώτηση 1: Έχω διάφορες ιδέες, αλλά θα χρειαστώ βοήθεια για την εύρεση του κατάλληλου video και των μηνυμάτων που θα έχει. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ασφαλώς! Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος από τους advertiser expert μας, θα σας προτείνει ιδέες που θα κάνουν το video σας μοναδικό!

Ερώτηση 2: Πως μπορώ να παραγγείλω το video που με ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με ένα email στο info@digifirst.gr να συζητήσουμε για το video που σας ενδιαφέρει και θα σας ενημερώσουμε για όλα τα στάδια της παραγγελίας και τους τρόπους πληρωμής.

Ερώτηση 3: Πως γίνεται η πληρωμή;

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal, πιστωτικής κάρτας ή και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Ερώτηση 4: Πόσο χρόνο θέλετε για να μου παραδώσετε έτοιμο το video;

Εντός τεσσάρων ημερών και ποτέ αργότερα από την παραγγελία σας και την εξόφληση της, το video σας είναι έτοιμο και σας αποστέλλεται. Αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, μας ενημερώνετε και προχωράμε στη νέα έκδοση. Ανάλογα το πακέτο που θα παραγγείλετε, μπορείτε να κάνετε τρεις, πέντε ή και απεριόριστες διορθώσεις στα λεκτικά και τις φράσεις μέχρι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε.

Ερώτηση 5: Αν αγοράσω περισσότερα από ένα video, γίνεται καλύτερη τιμή;

Ναι, υπάρχει ειδικός τιμοκατάλογος αν αγοράσετε παραπάνω από ένα video. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια custom προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ερώτηση 6: Τι περιλαμβάνει το Full Marketing Kit;

To Full Marketing Kit περιλαμβάνει τρεις συνολικά παραλλαγές στις διαστάσεις του video [Wide (16:9), Vertical (9:16), Square (1:1)] για χρήση σε διάφορες πλατφόρμες social media και επιπλέον τρεις φωτογραφίες και τρία animated gifs από το video, για χρήση σε διάφορες διαφημιστικές εκστρατείες.

Ερώτηση 7: Τι περιλαμβάνει το Extra Branding;

To Extra Branding (διαθέσιμο στο SENSO & SIGNO πακέτο) κάνει την επωνυμία σας πιο αισθητή στο video. Περιλαμβάνει τo λογότυπο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του video, τη δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς και τη δυνατότητα επιλογή χρώματος background στα πλάνα με το λογότυπο.

Ερώτηση 8: Τι μου εξασφαλίζει η άδεια χρήσης που μου παρέχετε;

Αγοράζοντας ένα προκατασκευασμένο custom video, σας παρέχουμε μια ισόβια άδεια χρήσης η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το video για οποιαδήποτε online χρήση, σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, οποιαδήποτε διαφημιστική πλατφόρμα, οποιαδήποτε πλατφόρμα social media, όπως το Facebook, το youtube κλπ. Η ισόβια άδεια χρήσης παρέχεται με όλα τα πακέτα προκατασκευασμένων video.

Ερώτηση 9: Τα πνευματικά δικαιώματα του video σε ποιον ανήκουν;

Είμαστε δημιουργοί όλων των video που διατίθενται προς πώληση και διαθέτουμε όλα τα πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου, τα video μας είναι 100% ασφαλή στη χρήση τους.

Ερώτηση 10: Μπορώ να μεταπωλήσω τα video σε πελάτες μου;

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα επίπεδα συνεργασίας που μπορούμε να έχουμε για την προώθηση των video σε πελάτες σας.

Ερώτηση 11: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το video για τηλεοπτική διαφήμιση;

Για να χρησιμοποιήσετε τα video για τηλεοπτικό spot, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την απαραίτητη άδεια τηλεοπτικής χρήσης την οποία παρέχουμε με επιπλέον κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ερώτηση 12: Μπορείτε να σας παραγγείλω ένα video με δικό μου σενάριο;

Τα σενάρια και οι παραγωγές των video προκειμένου να διατηρηθούν τα χαμηλά κόστη, επιλέγονται με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυνατότητα εφαρμογής και χρήσης των video από πολλές επαγγελματικές κατηγορίες. Πείτε μας τι χρειάζεστε και ίσως δείτε το σενάριο σας σε μια επόμενη παραγωγή.

Section
Empty section. Edit page to add content here.